Heftruck certificaat

 

We gaan er altijd klakkeloos vanuit dat iedereen wel weet wat een vorkheftruck is. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Zo kunnen we bijvoorbeeld vertellen dat een vorkheftruck ook wel een ‘heftruck’ of ‘vorklift’ wordt genoemd. Het is een gemotoriseerd transportmiddel, welke dient voor het vervoeren of transporteren van goederen.

Deze goederen bevinden zich met name op pallets. Je kan een heftruck vinden in bijvoorbeeld een bedrijfsmagazijn of bedrijventerrein. Er bestaan diverse soorten en modellen van een vorkheftruck. Er bestaan vorkliften die tot 18 ton kunnen liften of tillen. Voor alle types heeft de bestuurder een heftruck certificaat nodig.

Zie het als uitdaging

Je zal altijd in het bezit moeten blijven van een geldig heftruck certificaat. Een klein stuk van de opfriscursus zal bestaan uit theorie. Maar daarna… daarna volgt het leukste stuk.

Het testen van jouw vakkennis in de praktijk! Er hangt geen enkele consequentie aan vast, met andere woorden, het is een cursus en je mag fouten maken. Als jij jezelf een expert vindt, dan dagen wij je bij deze uit om jouw kennis over je vak te komen testen. Zie het opnieuw geldig maken van jouw heftruck certificaat als uitdaging. Wie durft het aan zichzelf te testen?