Reclamespandoek

Een goede manier van reclame maken is het gebruik maken van een spandoek. Er zijn veel plekken waar je het kan plaatsen. Zo kun je het op een gevel monteren, achter ramen plaatsen, op billboards, kortom; overal. Op deze manier komen mensen meteen in contact met de product of dienst die je levert, waardoor de naamsbekendheid groeit. Zo weten ze je beter te vinden. Bergslot is gespecialiseerd in het aanleveren en maken van spandoeken en spandoekreclame. Je kan je eigen materiaal leveren, waarna het door een moderne Durst digitaalprintmachine op een doek wordt geprint.

Productie en montage

Productie en levering van spandoeken en spandoekreclame wordt allemaal gedaan door Bergslot. Spandoeken of zeildoeken worden gemaakt van polyvinylchloride, beter bekend als pvc. Elk spandoek wordt na het printen omgezoomd voor nette afwerking en metalen ogen worden erin gemonteerd. Formaten kunnen zo groot worden als je zelf wilt, want bij grote formaten worden de doeken aan elkaar gelast. De buizenframes waarin het spandoek moet komen worden gewoon op maat gemaakt zodat het spandoek er goed in past.

Hoe lang gaat een spandoek mee?

Hoe lang een reclamespandoek meegaat hangt van de omstandigheden af. Weersomstandigheden tasten het doek natuurlijk aan, maar er kunnen ook andere omstandigheden zijn waardoor de levensduur verkort wordt. Zonlicht vervaalt een spandoek, terwijl er bij regen aanslag ontstaat. Hierdoor wordt de levensduur van een spandoek uiteraard verkort. Gemiddeld is de leeftijd van een spandoek ongeveer twee tot drie jaar. Hierna moet het weer vervangen worden.